Home

ROPARUN TEAM 154

copyright 2019 © team 154.


WELKOM OP ONZE  WEBSITE

Home Home-engels

Facebook pagina

Sponsors en supporters WE DID IT!!

De Roparun 2018 zit erop! Positief en zonder problemen hebben we onze 19e Roparun weer tot een goed einde gebracht. Het was een mooie run, met veel media-aandacht. Ook waren de weergoden ons goed gezind. Maar zonder de steun en betrokkenheid van onze sponsors en supporters was dit allemaal niet mogelijk geweest.

 

Wij bedanken Zus en Zo uit Spijkenisse, onze vaste thuisbasis, waar altijd de koffie klaar staat.

 Ook zijn wij blij met de chauffeurs van Wijdemeren Tours, die ons met de geweldige dubbeldekker altijd weer veilig op plaatsen van bestemming brachten. Via Wijdemeren Tours ontvingen wij ook sponsoring van Hocras. Dankzij hun lekkere en gezonde producten weten wij sportief gezien goed te presteren.

 

De “kleine” busjes (superbelangrijk voor onze lopers, chauffeurs en verzorgers) werden gesponsord door Munsterhuis Lease en Connexxion. De Inrada Group nam de brandstofkosten voor haar rekening. Onze dank aan allen is groot!

 

Niet alleen heeft Odfjell Terminals Rotterdam ervoor gezorgd dat we dit jaar in een mooie outfit konden lopen. Ook stortte het bedrijf een fantastische financiële bijdrage voor Roparun.  Daarnaast stelt Odfjell het bedrijfsbusje, inclusief brandstof, ter beschikking voor de routeverkenning vanuit Hamburg, de estafettetrainingen en het ophalen van materialen. Bedankt voor jullie ondersteuning!

 

Ook willen we Cargill bedanken voor hun jarenlange steun met betrekking tot de opslag van onze spullen en een mooie financiële bijdrage.

 

Hartelijk dank aan voetbalvereniging Brielle voor hun gastvrijheid. Het is onze vertrouwde vertrek- en aankomstplaats. Ook vindt hier onze traditionele team BBQ plaats. Het overheerlijke vlees, de salades en stokbrood werd gesponsord door slagerij Van Koppen uit Zuidland. Lisette verzorgde de BBQ. Zij maakte de salades, de pindasaus en sponsorde de fruitsalade. Hierdoor hadden we weer een  perfecte afsluiting van een super Roparun weekend!

 

En wat zijn we tijdens de Roparun verwend dit jaar, Bakkerij Voskamp, Jumbo, AH Lodder, Dennis Put Groente en Fruit en slagerij Van Koppen hebben gezorgd voor de inwendige mens.

 

Heel erg blij zijn we ook dat Upscore weer al ons drukwerk heeft verzorgd, zodat we professioneel voor de dag kunnen komen.

 

A&R Promotions bedankt voor het last minute maken van een aantal magneetplaten!

 

Kees van Dijk Tweewielers was sponsor van de fietsen, die de lopers nodig hebben tijdens de run-bike-run. Geweldig bedankt!

 

Voor de start van ons grote avontuur konden we genieten van de “broodjes bal” van Rob en de zelf gebakken cake van Mieke. Dat smaakte overheerlijk!

 

We zijn blij dat we via Jole Interklimaat een aggregaat konden lenen.

OIM Orthopedie bedankt voor de sponsoring van hulpmiddelen voor ons nieuwe teamlid Jacco Middelveldt uit Wapse, die sinds 1993 door het leven gaat met een beenprothese.

 

We renden door het noorden en gingen over de finish in de mooie shirts en broeken van Otten Infra B.V. uit Wapse.


Dank aan Ellie van Vandezoldergeplukt. Zij heeft voor ons diverse spullen verkocht en tot tweemaal toe een leuk bedrag overgemaakt.

 

Ook kunnen we niet zonder particuliere donaties, kopers van loten, mensen die iets in de collectebus doen, de Sligro en Macro, waar we mogen collecteren, de Specsavers actie, deelnemers aan het "Rad van avontuur" en de "grabbelton" tijdens de zomermarkt in Poortugaal, Bingo-Dansant deelnemers en kopers van de gehaakte gelukspoppetjes.


Ook bedanken wij onze sponsoren die Team 154 en dus het goede doel financieel hebben gesteund: Royal Bel Leerdammer B.V., Aannemersbedrijf J. van Daalen, Marianne Baan, De Strootman Group, ABird, DAPP projectmanagement in food, Keur Vastgoed, Delville Zonen B.V., Van der Helm, Mieke Geeve en Restaurant Helai.

 

Mede dankzij jullie steun draagt Team 154 dit jaar met € 15.401,67  bij aan het goede doel. En als we alle edities dan bij elkaar optellen hebben we bijna een half miljoen opgehaald. Volgend jaar gaan we daar sowieso over heen! Wij gaan zo snel mogelijk weer activiteiten starten om dit doel te bereiken!

 

Tot slot bedanken we iedereen die ons team gevolgd heeft, als supporter langs de kant heeft gestaan en/of ons moreel heeft gesteund. Het was fijn om te merken dat zoveel mensen en bedrijven Roparun en speciaal team 154 een warm hart toedragen. 


Mogen wij in 2019 (weer) op jullie steun rekenen?

 

HEEL HARTELIJK BEDANKT,

Wij hebben er van genoten, wij hopen jullie ook!!