Home

ROPARUN TEAM 154

copyright 2020 © team 154.


WELKOM OP ONZE  WEBSITE

Home Home-engels ANBI

Facebook pagina

Myrna van der Poel Eddie Westerhout Rick Meijboom Ronald Kraaijenveld Martijn Westland Chrétienne Winkels Dennis Schutte

Naam

Eddie Westerhout

Woonplaats

Hellevoetsluis

Leeftijd

61  jaar

Gezinssituatie (verliefd,verloofd,getrouwd,kinderen etc,)

Getrouwd  2 kinderen dochter en zoon wonen op zich zelf

Beroep (evt. Toelichting )

Shift Manager

Hobby’s

Hardlopen, zeevissen, fietsen

Functie tijdens de Roparun

Penningmeester /chauffeur

Motivatie om mee te gaan

Een avontuur voor het leven, waar ik al vanaf 1999 actief aan mee doe, in 2008 heb ik voor het laatst als loper mee kunnen lopen met de RoPaRun.


Ondanks dat ik het liefst loop met de RoPaRun, zijn alle andere disciplines uiteraard ook zeer belangrijk om de run als team te volbrengen. Als loper weet ik als geen ander dat wij het als lopers niet kunnen volbrengen zonder de zorg van de rest van het team.


Ondanks dat ik hersteld ben van mijn langdurige blessure kan ik nog steeds niet mee doen als loper en lever dit jaar, net als afgelopen jaren mijn bijdrage als chauffeur/kaartlezer tijdens de run. We starten voor de 8e keer vanuit Duitsland en nu voor de 1e keer vanuit Bremen. De route zal nu voor een groot gedeelte door Nederland gaan, weer nieuwe uitdagingen en nieuwe stukken route verkennen, zodat we weer als een geoliede machine de route kunnen lopen.

Cathy Nikijuluw Ron van Leeuwen Hedwich Doek Monique v/d  Laan Nicole Kusters Thijs Moll Anita van den Bulk Jan van der Gaarden Erelid Frans Wildenbeest Johan van der Laan Jacco Middelveldt
Emma van Vliet
Roy den Hartigh
Jan Kweekel