Home

ROPARUN TEAM 154

copyright 2019 © team 154.


WELKOM OP ONZE  WEBSITE

Home Home-engels

Facebook pagina

Myrna van der Poel Eddie Westerhout Rick Meijboom Ronald Kraaijenveld Martijn Westland Chrétienne Winkels Dennis Schutte

Naam

Eddie Westerhout

Woonplaats

Brielle

Leeftijd

60  jaar

Gezinssituatie (verliefd,verloofd,getrouwd,kinderen etc,)

Getrouwd  2 kinderen dochter en zoon wonen op zich zelf

Beroep (evt. Toelichting )

Shift Manager

Hobby’s

Hardlopen, zeevissen, fietsen

Functie tijdens de Roparun

Penningmeester /chauffeur

Motivatie om mee te gaan

Een avontuur voor het leven, waar ik al vanaf 1999 actief aan mee doe, in 2008 heb ik voor het laatst als loper mee kunnen lopen met de RoPaRun.


Ondanks dat ik het liefst loop met de RoPaRun, zijn alle andere disciplines uiteraard ook zeer belangrijk om de run als team te volbrengen.
Als loper weet ik als geen ander dat wij het als lopers niet kunnen volbrengen zonder de zorg van de rest van het team.


Ondanks dat ik hersteld ben van mijn langdurige blessure kan ik nog steeds niet mee doen als loper en lever dit jaar, net als afgelopen jaren mijn bijdrage als chauffeur/kaartlezer tijdens de run.

We starten voor de 7e keer vanaf Hamburg, dit jaar is een jubileumeditie, het team doet voor de 20e keer mee met de Roparun.
De route vanaf Hamburg is intussen niet nieuw meer voor ons, maar de route zal weer voor een groot gedeelte veranderen, dus weer een weekend goed verkennen en daarna weer een net zo mooie run als afgelopen jaren.

Cathy Nikijuluw Boy Gordebeke Rob Ottenspeer Monique v/d  Laan Emma van der Vorm Thijs Moll Caroline Palte Jan van der Gaarden Erelid Frans Wildenbeest Erik van Slooten Jacco Middelveldt Fred van den Bergh Stephanie v/d  Berg Jacob  van den Berg Emma van Vliet Rodney Ernst Roy den Hartigh Willem van Slooten Jan Kweekel